GEORGIANA ŞTIUBE & ADRIANA ŞTIUBE: Conduce două trupe. Plus VIDEO

Citeam, cu ceva vreme în urmă, nişte cuvinte care mi-au plăcut foarte mult: „Visele nu se risipesc. Dar nici nu zboară, dacă nu le dai aripi.” Destinul a facut să dăm peste un om care să se încadreze perfect în aceste cuvinte.

Călin Bacrău

CĂLIN BACRĂU

El se numeste Călin Bacrău si este managerul Ansamblului Folcloric „Stelele Bihorului”, înfiintat in luna martie a anului 2014. Povestea lui este una foarte interesanta.

La inceputul interviului ne-a marturisit ca principalul motiv pentru care a infiintat acest ansamblu este dragostea si pasiunea pentru folclor, după care ne-a povestit o intamplare  aparte.

Călin canta de la varsta de unsprezece ani si, la un moment dat, a facut parte dintr-un anumit ansamblu. Intervievatul nostru nu a fost multumit de modul de organizare a acestuia, de modul in care aceasta arta minunata, si anume muzica, era abordată. Desi intamplarea i-ar fi lasat pe unii cu un gust amar, pentru Călin a avut un efect total opus: si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare, trebuie sa ridice muzica la nivelul pe care il merita si asa a luat nastere acest ansamblu, care numara 23 de membri.

Fiecare face aici ce-i bucură sufletul: unii sunt instrumentisti, altii canta vocal, iar altii stapanesc de minune arta jocului. Aceasta este partea frumoasa a pasiunii pe care Călin a transformat-o in realitate, dar ne-a marturisit ca drumul spre succes „a fost unul destul de anevois, cu suişuri si coborâşuri, dar cel mai mult conteaza rezultatul final”.

Alături de sotia sa, Calin conduce inca un ansamblu, numit „Stelutele Bihorului”, ansamblu care numara zece micuţi talentati. Chair daca acest ansamblu este mai  restrâns ca numar de artisti, va garantam ca invitatul nostru depune aceeasi pasiune si iubire ca si in celalalt ansamblu.

Cei care vor sa se inscrie in Ansamblul „Stelele Bihorului” il pot contact pe Calin pe pagina de Facebook a ansambului, unde vor gasi un numar de telefon, prin care pot lua legatura cu acesta.

Calin ne-a oferit si un sfat: „Urmati-va visele si nu lasati  nimic sa stea in calea lor!”

Ii multumim pentru prezenta si il mai asteptam in studioul nostru!

GEORGIANA ŞTIUBE, ADRIANA ŞTIUBE

22093423_1401700549951624_903690474_n

ADRIANA ŞTIUBE şi GEORGIANA ŞTIUBE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: