EMANUEL GAVRILĂ: YouTube vs. TV

Tinerii vizualizează clipuri pe YouTube mai mult decât se uită la TV. Copiii din generatia de azi sunt mai atrasi de vloggări decat de emisiunile TV. Ei îşi caută idoli in mediul online, deoarece pe TV sunt multe lucruri neinteresante, aşa că prefera să se aboneze la un vloggar decât să se uite la TV.

Pot să spun ca browsing-ul pe YouTube este foarte interesant. Cred ca nu sunt singurul elev care este abonat la vloggari români sau de orice nationalitate ar fi ei.

Unele canale de stiri sunt revoltate ca acesti puşti fac bani din ceea ce posteaza şi castiga bani din YouTube. Cred ca o fac pentru ca probabil realizează şi ei ca TV-ul a devenit plictisitor.

 

Acesti tineri vor doar sa le arate si altora viata lor si nu fac asta doar pentru faima sau bani.

Am vorbit cu tatal meu, l-am intrebat ce parere are el despre acestia – parintii au o parere nu foarte buna despre ei, se intreaba de ce ne uităm la ei. Apoi, dupa ce i-am aratat un vlog, şi-a exprimat nemultumirea, deoarece si-a dat si ei seama ca un adolescent de 15-16 ani are atât de multi fani.

Vloggerii îşi editează postările, fac efecte speciale pe care le vezi doar in filmele SF, au echipament de filmat, asta doar cu ajutorul alocatiei si cu banii familiei.

EMANUEL GAVRILĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: