RUBEN NISTOR & RAUL CHIRILĂ: Sala festivă va deveni multifuncțională

După cum ați putut observa, sala de festivități a Liceului Ghibu trece printr-un proces de renovare. În curte s-au descărcat în zilele trecute mormane de pietriș, care s-a folosit pentru a umple adâncitura din vechea configurație a salii.

I-am luat un scurt interviu domnului director Iulius Timar in legătura cu lucrarile de renovare a salii festive din scoala noastra. Am aflat ca numarul de locuri va creste semnificativ, de la 84 la 180, se va umple „groapa”, pentru a mări spaţiul funcţional, si se va schimba pardoseala cu una nouă.

Unul dintre motivele renovarii salii festive este de a se putea tine orele de fitness acolo; astfel, nu va mai fi nevoie ca trei clase sa fie inghesuite intr-o singura sala de sport pe timpul iernii.

Suma estimata de catre domnul director pentru a realiza aceasta lucrare este de 18.000 lei, bani care provin din fonduri extrabugetare, adica venituri proprii ale scolii.

Munca depusă pana acum a fost de voluntariat, pentru care elevii primesc o adeverința de voluntariat, iar pietrisul a fost sponsorizare de la un bun prieten al domnului director.

Fotografii: Ruben Nistor, Elena Ciorba, Dalia Pantea

RUBEN NISTOR, RAUL CHIRILĂ

raul-chirila-si-ruben-nistor

RAUL CHIRILĂ şi RUBEN NISTOR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: