CARINA MUŢ & CLAUDIA GAVRILAŞ: Iubirea prin ochii unor elevi din lX A

În data de 17 februarie, în ziua de vineri, am avut ocazia să participăm la repetițiile, iar mai apoi la filmările proiectului pus la cale de o echipă de elevi din clasa a lX-a A  a liceului nostru.

image001

Foto: ANDREEA GAVRILAŞ

Sceneta a avut ca temă iubirea văzută prin ochii adolescenților. Proiectul include trei scenete: iubirea, maturitatea și bătânețea.

Echipa – formată din Netea Larisa, Iova Darius (adolescenții), Copos Raul (elevul silitor care iese la tablă), Șule Cătălina (doamna profesoară), Gavrilaș Andreea (cea care a filmat)  Vaida Oana, Rediș Alexandra și Ciocic Diana – a prezentat povestea celor doi adolescenți, Larisa și Darius, în care băiatul îi propune o întâlnire în parc, așa cum fac cei de această vârstă.

Larisa Netea ne-a declarat: „Pentru mine acest proiect a fost un prilej de a ne apropia mai mult, ne-a ajutat să ne descoperim unul pe celălalt și totodată să intrăm în pielea altor personaje și să ieșim din personalitatea noastră.

Nu a fost greu să intru în personaj, fiindcă eu l-am ales, am simțit că mă caracterizează și că mă regăsesc. Acest proiect este unul pe care nu-l voi uita niciodată; pe lângă colegii pe care i-am descoperit, am întâlnit oameni noi și am legat prietenii noi”.

CARINA MUŢ, CLAUDIA GAVRILAŞ                 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: