DINSPRE UN MILION: Școala mea este online

ambiental

Foto: FLORIN MIHOCAŞ

„Pentru mine, LOGO Paper înseamnă foarte mult. Scriind pe acest blog, am avut oportunitatea de a cunoaste oameni noi si minunati.

Îmi place sa scriu, deoarece imi pot exprima ideile si părerile fara sa ma judece nimeni. Până acum, dintre toate articolele scrise de mine, cel mai important a fost al treilea articol, deoarece am vazut că elevilor chiar le-a placut ce am creat, iar acest lucru m-a emoţionat si m-a facut sa ma simt mândră.

Îmi place sa scriu articole, dar nu cred ca este o meserie de viitor pentru mine, poate doar un hobby”. (RALUCA VERDEŞ)

 

„Această platformă online m-a ajutat foarte mult să-mi înfrunt timiditatea și să descopăr multe lucruri despre care nu stiam aproape nimic, ajungând să scriu despre ele.

Prin această pagină putem să ne facem cunoscuți în felul nostru, prin subiectele care le dezbatem și știrile pe care le publicăm”. (ALEXANDRA REŞTEA)

 

„Pentru mine LOGO Paper este un proiect pe care l-am inceput acum un an si jumatate. Prima data cand am avut placerea sa scriu pe acest blog, am fost destul de emotionata, pentru ca nu stiam cum vor decurge lucrurile. La primul material la care am lucrat eram foarte emotionata, gandindu-mă la parerea celorlalte persoane.

Pe parcursul timpului, acest proiect mi-a aratat ca pot fi si o alta persoana, sa cunosc alţi oameni la care am ajuns chiar să ţin intr-un timp scurt.

La inceputul fiecarei luni ma gandeam la cate un material, cateodata doar constransa pentru ca aveam nevoie de note, dar de cele mai multe ori abia astept sa imi spun din nou opinia si sa mai adaug un material pe langa toate celelalte.

La inceputul clasei a IX-a mi-a fost frica, pentru ca ma gandeam la toti oamenii care ma pot critica, dar pe parcurs mi-am schimbat parerea. LOGO Paper face oarecum parte din timpul meu si ma bucur pentru acest lucru”. (DALIA PANTEA)

 

„LOGO ne reprezintă în primul rând pe noi ca și elevi, dar și scoala în sine de unde facem parte. Consider că este un element vital al liceului din care faci parte, arată lumii cât de departe am ajuns și trebuie să ne mândrim cu acesta. Pentru mine, LOGO este foarte relevant, conferă o imagine de ansamblu a prototipului elevului contemporan și exemplifică multitudinea de posibilități, are un rol vital în viața unui licean.

În opinia mea, eseurile făcute pentru LOGO sunt cel mai interactiv și stimulativ lucru pe care îl poate face un licean; în general, suntem obligați să învățăm pe de rost comentarii și formule, dar majoritatea uită să ne ofere dreptul la libera opinie, să ne destainuim, să avem o confesiune, să ne spunem părerea despre anumite fapte, care sunt larg dezvoltate la această materie . Când am scris prima oară un eseu despre «Dansul mai tare ca un drog» la jurnalism, am simțit o bucurie în suflet inexplicabilă, mă întrebam oare asta înseamnă să te simti liber, să stii ca și opinia ta contează?

Jurnalismul ne dă ocazia să ne dezvoltăm partea carismatică, să ținem un discurs liber și să scriem articole fascinante.

Până acum am reușit cu toții să strângem peste 1 milion de vizualizări și vom mai strânge în continuare! Școala mea este online.” (DENISA LEAC)

 

„Pentru mine LOGO Paper a fost şi este poarta spre o nouă lume, o lume care informează şi inspiră, o lume a viitorilor jurnalişti, jurnalişti cărora nu le este frică să spună ceea ce gândesc, jurnalişti «curaţi», care au învăţat care sunt importantele ştiri ce trebuie publicate.

LOGO Paper ne oferă oportunitatea de a ne exprima liber ideile. Avem oportunitatea de a promova tinere talente sau proiecte cu un posibil viitor strălucit. Prin tot ceea ce scriem, nu îi bucurăm doar pe cei despre care scriem, ci şi familia, care este foarte mândră de noi.

Pe mine LOGO Paper m-a ajutat să devin mai comunicativă, am descoperit persoane noi şi am legat strânse prietenii. Am învăţat să lucrez în echipă şi să fiu mândră de lucrurile şi eforturile pe care le fac”. (SZABO PAULA)

One comment

  1. MARINAU DANIELA

    Felicitari initiatorului LOGO…..prof. Ardelean cel care a fost o sursa de inspiratie si un mentor pentru multi elevi si cel care a creat un brand…..Felicitari echipei LOGO si mult succes….o scoala de succes si o scoala a viitorului este aceea in care tinerii au puterea si curajul sa se exprime liber…Sunt mandra ca fac parte din echipa LOGO!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: