ALEX TOADER: Un nou tip de fast-food sănătos în Oradea

Avem o singură casă în care trăim toată viața, și anume corpul nostru. În ziua de azi, stilul de viață și alimentația pot avea influențe pozitive, dar și negative. Este responsabilitatea fiecăruia sa ne informăm și să alegem cu ce ne hrănim corpul. Taco Fresh este unul dintre restaurantele de tip fast-food care promovează mâncarea sănătoasă.

taco

Taco Fresh a apărut pentru a oferi o alternativă sănătoasă la mâncarea fast-food, care să fie diferită de clasica salată. Ceea ce Taco Fresh încearcă să ofere este o alternativă spre o viaţă mai sănătoasă și mai plină de experiențe. Ei își doresc sa le ofere clienților mâncare proaspătă, sănătoasă și complexă din punct de vedere nutritiv.

Acest restaurant de tip fast-food are ca temă mâncarea mexicană, deoarece în acest mod există posibilitatea de a prepara rețete cu alimente extraordinar de sănătoase, proaspete, iar toate acestea servite într-un mod de-a dreptul delicios.

Bucătara chef al acestui restaurant și în același timp o fostă elevă a liceului nostru, Alexandra Toth, a fost de acord să ne ofere un scurt interviu.

alexandra-toth

ALEXANDRA TOTH

REPORTER: Care a fost motivul pentru care ai decis sa lucrezi la Taco Fresh?

ALEXANDRA: Nu am avut neapărat un motiv, pe cat am avut o dorință. Toată ideea și scopul pe care Taco Fresh îl are au trezit o dorință în mine de a schimba industria fast food-ului, de a schimba in general modul de mânca.

 

REPORTER: Ce reprezintă acest restaurant pentru tine?

ALEXANDRA: Off.. .e greu să spun în câteva cuvinte. Taco Fresh a devenit ca și o casă pentru mine, a devenit o parte din viața mea.

 

REPORTER: Care este scopul pentru care ați decis să deschideți acest restaurant?

ALEXANDRA: Nu a fost decizia mea, dar cu siguranță pe parcurs m-am implicat în scopul acesta. Taco Fresh a fost gândit ca și o alternativă pentru un fast-food. Un fast-food sănătos, cu preparate fresh și de calitate. Scopul e ca tu, în postură de client, să trăiești o adevărată experiență când mănânci, din toate punctele de vedere – nutriționale, al gustului și al săţietății.

 

REPORTER: După terminarea liceului, cum de ai ajuns sa lucrezi in bucătărie, tu, care ai absolvit la secția de jurnalism?

ALEXANDRA: După terminarea liceului m-am înscris la Facultatea de Resurse Umane din cadrul Universității din Oradea. Am crezut ca drumul meu se îndreaptă spre calea aceasta, dar se pare că mi-am găsit adevărata pasiune.

 

REPORTER: Avem o curiozitate: mai urmărești blogul nostru, fiind un fost jurnalist al acestui blog?

ALEXANDRA: Vă urmăresc destul de des, cred că cel mai mult mi-am urmărit fostele mele postări. Sunt prea mândră de ele… Vă urmăresc cu plăcere și sunt atât de mândră de evoluția blogului.

Acestea fiind spuse, Taco Fresh vă așteaptă in fiecare zi, între orele 10 și 22, în Lotus Center Oradea, în zona food court, pentru un deliciu sănătos si sățios.

ALEX TOADER

alex-toader

ALEX TOADER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: