RALUCA GĂVRUŢA & DENISA ŢURCĂU: Cea mai potrivită pereche

Vineri, în data de 13 ianuarie, a avut loc Balul Babocilor al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. Una dintre participantele balului a fost și Ada Săplăcan, elevă în clasa a IX-a C. Ea și partenerul ei au reprezentat Grecia și au primit titlul de Cea mai potrivită pereche.

Ada a decis să participe la Balul Bobocilor deoarece i s-a părut o experiență nouă și s-a gândit că nu i-ar strica dacă va avea încă o activitate în plus. Preselecțiile i s-au părut relativ ușoare, nu a avut deloc emoții și a avut încredere deplină că se va descurca.

„Antrenamentele au fost cele mai frumoase momente din perioada pregătirii balului. M-am distrat și am cunoscut persoane minunate”, susține Ada.

Tutorii ei au fost Andreea Lucaciu și Alin Seica din clasa a XI-a A și Alexandra Albu din clasa a XII-a A. Partenerul ei a fost Dragoș Popescu din clasa a IX-a C. S-a înțeles excelent cu el, deoarece se cunoșteau de la grădiniță, iar acum sunt și colegi.

„Nu cred că aș fi putut avea parte de tutori mai talentați și minunați decât cei trei”, spune Ada.

bal04.jpg

În ziua balului, Ada a avut mari emoții, dar odata ce a intrat pe scenă, totul a fost perfect. Emoțiile i-au dispărut, ea putând astfel să își desfășoare fără niciun stres numărul.

Chiar dacă nu au câștigat titlul de Miss și Mister Boboc, cei doi s-au distrat de minune, au adunat multe amintiri frumoase și au cunoscut oameni minunați.

Fotografii: arhiva personală Ada Săplăcan

RALUCA GĂVRUŢA, DENISA ŢURCĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: