RAMON GAL: George Voit, noul Mister Boboc

George Voit a fost ales ca Mister Boboc la Balului Bobocilor al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu 2016-2017. I-am pus cateva intrebari despre el, ca si despre bal.

george-voit

GEORGE VOIT

REPORTER: Ai fost indrumat de catre cineva sa te inscrii la bal sau ti-ai zis doar ca ar fi o idee buna ?

GEORGE:  Nu am fost indrumat de nimeni, imi doream din clasele gimnaziale sa particip la bal, deoarece mi s-a parut un mod bun de a lega prietenii noi si de a ma distra.

 

REPORTER: Cum au fost repetitiile? Ti s-au parut usoare? Cum te-ai inteles cu tutorii?

GEORGE:  Repetitiile nu au fost nici usoare, dar nici chinuitoare. In ciuda muncii depuse, repetitiile cuprindeau in majoritatea timpului buna-dispozitie, multe glume, amuzament, din care au reyultat amintiri de neuitat. Imi cunosteam tutorii dinainte de bal si aveam o prietenie strans legata cu ei. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru tot efortul depus si pentru tot ce au facut pentru mine, pentru ca m-au acceptat cu bune si cu rele si mereu m-au ajutat sa merg mai departe.

 

REPORTER: Te gandeai ca vei ajunge sa castigi Mister Boboc?

GEORGE:  Nu. Am intrat in bal cu gandul sa ma distrez, sa cunosc persoane noi. Titlul de Mister Boboc a fost un plus alaturi de aceste lucruri. Cele mai importante lucruri raman amintirile, prieteniile legate si oamenii pe care i-am cunoscut in bal, niste oameni minunati. Toti aveam sanse egale si m-as fi bucurat indiferent de care ar fi fost rezultatul.

 

REPORTER: Am inteles ca a fost si un premiu – ne poti da niste detalii?

GEORGE:  Toti bobocii au primit premii, acestea fiind datorate organizatoarelor noastre, care au depus un efort nespus de mare pentru a realiza balul mult visat de catre toti bobocii.

 

REPORTER: Cum te-ai inteles cu partenera ta? Crezi ca si ea are un merit pentru ceea ce ai castigat tu?

GEORGE:  Cu partenera mea m-am inteles nespus de bine. Desi la inceput am avut unele probleme, am trecut peste si am ajuns sa ne intelegem de minune. Are un rol foarte important in reusita mea, deoarece fara ea nu cred ca as fi reusit toate aceste lucruri. M-a incurajat, m-a sustinut si am fost unul langa altul in cele mai grele momente ale balului. Ii datorez aproape totul, pentru ca m-a suportat si m-a ajutat sa castig titlul de Mister Boboc.
REPORTER: Si nu in ultimul rand, ce ai vrea sa le transmiti sustinatorilor tai?

GEORGE:  Nu cred ca ii pot numi sustinatori. Toti cei care m-au sustinut îmi sunt prieteni, prieteni apropiati, carora le datorez titlul de Mister Boboc si cel de Mister Popularitate. Au fost acolo fix cand aveam cea mai mare nevoie de ei si m-au sustinut cum au putut ei mai bine. Vreau sa le multumesc mult pentru tot, pentru sustinerea acordata si pentru ca au avut incredere in mine. O mare parte din premiile castigate le-o datorez lor, pentru ca mi-au dat incredere atat in afara balului, cat si in momentele in care eram pe scena. Va multumesc din suflet tuturor!

a consemnat RAMON GAL

image002

RAMON GAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: