RĂZVAN GRACZIAȘ & BOGDAN ZSURZS: Târgul de Crăciun la Oradea

Târgul de Crăciun 2016, organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune și-a deschis porțile în acest an în Piața Unirii, în paralel cu Cetatea Oradea, în perioada 30 noiembrie  – 31 decembrie.

Piața Unirii va reprezenta în acest an punctul de atracție al sărbătorilor de iarnă, atât prin înfățișare cât și prin activități. Programul târgului va include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii sau căsuțele cu cadouri pentru cei dragi. Vizitatorii vor putea admira bradul de Crăciun de 12 metri, ridicat în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cană de vin fiert sau la o gustare. Nu vor lipsi nici activitățile pentru cei mici, ei având parte de multe surprize: pe lângă activitățile tradiționale, se va realiza și atelierul Moșului, Căsuța lui Moș Crăciun, în Piața Unirii fiind montată și ieslea tradițională.

În piață va fi amenajată o scenă, pe care organizatorii invită colindătorii şi corurile din oraş care vor să încânte vizitatorii târgului cu cântece de sezon.

Târgul de Crăciun va fi deschis în intervalul orar 14:00 – 21:00 (în zilele de luni până joi, inclusiv) şi 12:00 – 21:00 (în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică).

RĂZVAN GRACZIAȘ, BOGDAN ZSURZS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: