ADRIANA ŞTIUBE: Cărţi bune într-o ambianţă vintage

După cum ştiţi, proiectul nostru, „Puşi pe treabă”, a primit finanţarea şi urmează să intrăm curând în posesia banilor. Am primit susţinere din partea multor firme şi organizaţii generoase, printre care si „Saloanele de carte R&R”. Sprijinul acestora, venit prin intermediul lui Mark Lukacs si anuntat chiar in timpul galei, constă intr-un pachet de zece carti si un voucher in valoare de 50 de lei, pentru consumaţie la salonul de carte R&R de pe strada Republicii nr. 22.

salon

Subsemnata, alături de Narcisa Dărăban

Mark este PR manager la aceasta firmă, a carei cafenea este una cu totul si cu totul speciala.

„Un salon de carte R&R reunește o librărie, o cafenea și un spatiu de socializare. Tinerii pot învața la noi, pot consulta cărți fără a fi deranjați și pot savura o cafea, un suc sau un ceai. De curând, funcționează două astfel de saloane în Oradea: în centrul orașului, pe str. Republicii nr 22, și în Cetatea Oradea, lângă Teatrul de Vară. În spațiul din Cetate dorim să găzduim cât mai multe evenimente cu și pentru tineret și așteptăm propuneri concrete de la voi în acest sens. Tot în Cetate, sunteți invitați să veniți cu prietenii și să vă jucați diverse jocuri de societate pregătite pentru a fi utilizate în mod gratuit”, ne spune Mark.

În salonul de carte de pe str. Republicii vă așteptăm până în 24 decembrie cu o ofertă specială și reduceri la cărți. Pentru mai multe informații, vă așteptăm la noi!

Ne găsiți pe Facebook sub denumirea de Saloanele de Carte R&R. Haideți să demonstrăm că și tinerii apreciază inițiativele culturale locale și vor mai mult de la Oradea!”, ne-a declarat Mark Lukacs, PR & Marketing Manager, Saloanele de carte R&R.

Dorim sa multumim Saloanelor de Carte R&R, lui Mark pentru sustinere si totodata ii anuntam ca aceste carti si-au gasit proprietarii dornici sa le lectureze.

Cititi o carte buna pe care o gasiti in Saloanele de carte R&R, alaturi de o cafea intr-un ambient modern, cu elemente vintage!

ADRIANA ŞTIUBE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: