ANDREEA RAITA & LORENA ILEA: Magia Crăciunului în inimile celor de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu

Motto: „Am venit române azi la geamul tău,

             Să-ți cântăm de bine, să fii bun mereu!

             Fiindcă așa-i colindul obicei străbun,

             Fiindcă așa e datul la noi la români!”

În sala festivă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu a avut loc miercuri, 21.12.2016, un eveniment inedit – un frumos spectacol de colinde, alături de o scenetă închinată sărbătorii Crăciunului, scenetă interpretată de trei elevi foarte talentați ai liceului nostru.

Evenimentul a fost organizat de profesorul de muzică, dl. Adrian Tencuțiu, precum și de profesorul de religie, dl. dir. adj. Călin Perțe.

Clasele care au participat la acest spectacol au fost: III A, VII B, VII E și VIII C. Pe lângă frumoasele colinde interpretate de grupul pregătit de dl. prof. Tencuțiu, grup format din talentații elevi ai liceului, Sergiu Mărcuș, Ioana Borodan, Tudor Manea, Nicolas Mușet, Andrei Vesea și Andreea Chișe, am avut bucuria de a viziona și un moment folcloric deosebit, susținut cu mare talent de Romina Suciu din clasa a VII-a C, alături de dansatori ai liceului nostru, perechea Sebastian Bolba și Ioana Bohuș, precum și perechea Roberto Șendruțiu și Andrada Cora.

Andrei Vesea, unul dintre elevii participanți, a avut amabilitatea de a ne spune câteva cuvinte referitoare la modul de pregătire al acestui eveniment: „Am început repetițiile în urmă cu aproape o săptămână. În ultimele două zile am repetat mai mult. La început am repetat în sala de clasă și după la sala festivă. În sala festivă făceam repetiții mai serioase, ne-am montat stația cu microfon, ne-am adus amplificatorul, efectul pentru chitară și obiectele tradiționale, pentru a crea o atmosferă mai plăcută.”

Astfel, datorită strădaniei, atât a celor care au organizat, cât și a celor care au participat în cadrul acestui eveniment, magia Crăciunului s-a coborât și a pătruns în inimile noastre, ale tuturor celor care am fost prezenți acolo, umplându-ne sufletele de bunătate și bucurie.

ANDREEA RAITA, LORENA ILEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: