LAVINIA HĂLMĂGEAN: Locul întâi la dans contemporan! Plus VIDEO

Ioana-Alexandra Vasile, eleva la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu in clasa a X-a C, a participat sambata, 10 decembrie, la Concursul naţional de dans „Feeria Dansului”, editia a V-a, obţinând locul I la categoria Junioare, Secţiunea Contemporan – solo.

ioana-vasile

IOANA VASILE

Concursul a fost organizat de Liceul Teroretic Onisifor Ghibu, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bihor.

Ioana a pornit pe drumul acesta in urma cu aproximativ 13 ani, atunci cand parintii ei au decis sa o inscrie la acest sport deoarece avea prea multa energie. Pe parcus a inceput sa ii placa ceea ce facea si a dezvoltat o adevarata pasiune.

In prezent, antranamentele au loc de trei ori pe saptamana in sala de sport a scolii. Ioana este antrenata de doamnele profesoare Daniela Marinău si Andrada Sala.

diploma-ioana

La intrebarea „Ce simti atunci cand te antrenezi?”, Ioana ne-a dat un raspuns cat de poate de frumos: „Cand dansez, ma detasez de toate problemele pe care le am si ma concentrez doar pe pasi, dand frau liber energiilor si sentimentelor negative. Nu se poate descrie in cuvinte ceea ce simt cu adevarat atunci cand dansez, este un sentiment unic pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l simtim atunci cand facem ceva cu pasiune.

LAVINIA HĂLMĂGEAN

lavinia-halmagean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: