SZABO PAULA: Lumea, un loc prea mic pentru muzică. Plus VIDEO

Emilian, un tânăr în vârstă de 21 de ani, este student la UNMB (Universitatea Naţională de Muzică Bucuresti).  A participat la preselecţiile concursului X-Factor cu melodia „Eyes Shut”, compusă de trupa Years & Years, trupă care l-a felicitat pentru prestaţia sa. Mesajul lor este următorul: „This is amazing! Such a beautiful voice! Thank you Emilian, we hope you win”. După ce a obţinut toate voturile juraţilor, acesta a ajuns in echipa Deliei, echipa din care fac parte băieţii de peste 20 de ani.

image001

Mihai Emilian Nechifor

Emilian ne-a mărturisit că de mic copil cănta prin casă, până într-o zi, când mama sa a luat hotărârea de a merge cu el la un specialist în acest domeniu, care i-a confirmat că poate urma calea muzicii. În luna martie a acestui an,  Emilian a participat la concursul Eurovision România, alături de trupa Dream Walkers, interpretând melodia „Let it shine”.

Concursul X-Factor nu s-a terminat încă şi greul abia acum urmează, iar pentru Emilian această experienţă este stresantă, dar totodată l-a ajutat să se maturizeze şi să se dezvolte.

Când l-am întrebat care este visul său cel mai mare, acesta ne-a răspuns: „Visul meu cel mai mare este să devin un artist complet. Un artist versatil, care să satisfacă orice aşteptare. Îmi doresc să devin un artist cunoscut şi să fac cât mai multă lume fericită” .

„Cum crezi că ar arăta lumea fără muzică şi fără artişti?”  Emilian ne-a dat un răspuns scurt, cu care toată lumea ar fi de acord: „Viaţa fără muzică pentru mine ar fi monocromă, fără sare si piper, viaţa nu ar exista”.

screenshot

Sursă screenshot: Tweeter

Sfatul său pentru tinerii care vor să o apuce pe drumul muzicii este următorul: „Calea muzicii nu este una uşoara, aveţi nevoie de multă muncă şi să vă asumaţi tot ceea ce faceţi”.

Pe Emilian îl puteţi vedea miercuri, 30 noiembrie, pe A1, atunci când va avea loc bootcamp-ul X-Factor.

Foto: arhiva personală Emilian Nechifor

SZABO PAULA

szabo-paula

SZABO PAULA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: