ADRIANA ŞTIUBE & DENISA LEAC: Ghibu şi-a luat revanșa

Miercuri,16 noiembrie 2016, clubul nostru de debate a avut un meci amical cu Colegiul National Emanuil Gojdu. Echipajul nostru nu a fost cel cu care ne-am obișnuit, acesta având o noua formula: Ionuț Tripon (X C), Narcisa Daraban (XI D) si Sebastian Cret (XII C), noul membru.

Ultimul meci, contra echipei de la Gojdu, s-a soldat cu o remiza,iar Ghibu a promis o revanșa, promisiune pe care si-a dus-o la bun sfârșit miercurea aceasta.

Chiar daca meciul a fost unul amical, moțiunea a fost una „foarte interesanta, care ne-a provocat pe toți”, spune Narcisa Daraban, si anume „Pete roșii fac istoria sa continue”.Tinerii debateri s-au confruntat in argumente care mai de care mai dure, dar meciul s-a finalizat cu victoria lui Ghibu.

Chiar daca acesta a fost„primul meci după o lunga perioada”, cum au spus si ei,n oi speram ca șirul victoriilor abia sa fi început.

Având in vedere ca Sebastian Cret este noul component al echipei, acestea ne-a dat o scurta declarație cu privire la meci: „Meciul cu Gojdu a fost unul foarte interesant. Sunt începător, tocmai de aceea vreau sa evoluez, sa capăt experiența si, împreuna cu colegii mei, sa aducem cat mai multe victorii scolii noastre”.

Totodată, in clubul de debate al scolii noastre si-au facut apariția alti 15 „boboci debateri”, pe lângă cei trei amintiți. Tocmai de aceea, in luna decembrie bobocii ghibisti se vor confrunta cu bobocii gojdisti intr-un meci amical, care are ca scop pregătirea pentru viitoarele competiții mai intense.

Narcisa Daraban, deja veterana a acestui club, le-a dat un sfat: „Ca si in orice domeniu, daca vrei performanta, trebuie sa te tii de treaba: sa inveti, sa muncești si, cel mai important, sa încerci mereu sa fii cel mai bun, chiar daca pe drum ai o mulțime de piedici.”

Așadar, ii felicitam pe colegii noștri pentru revanșa pe care si-au luat-o cu brio si totodată le dorim noilor boboci debateri mult succes si la cat mai multe victorii!

ADRIANA ŞTIUBE, DENISA LEAC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: