ALEXA FIŢ & ALINA ZGHIBOLŢ: Il grande ritorno! Plus VIDEO

image002

Thomas Grazioso

După cum bine știți, în luna iunie a acestui an, am avut onoarea și plăcerea de a-l avea cu noi pe Thomas Grazioso, fostul și actualul concurent X-Factor România. Thomas a decis să se întoarcă și în noua ediție X-Factor, deoarece, dezamăgit de eliminarea de anul trecut a grupului Tomato, la un pas de marea finală, a vrut o altă posibilitate de a câștiga acest concurs.

După întoarcerea pe scena X-Factor, Thomas ne spune: „Am avut emoții, dar mă simțeam acasă! Iar publicul a fost minunat! Abia urcat pe scenă, m-au recunoscut, m-au aplaudat și au dansat împreună cu mine pe tot parcursul momentului meu.”

Acesta a ales pentru preselecții un medley: „Un amore così grande”, clasic al muzicii italiene, dar în versiune rock, și „Uptown funk” de Bruno Mars.

Cât despre juriu, Thomas ne spune că abia aștepta să se uite în ochii lui Horia, cel care i-a fost mentor, dar cu care din păcate nu a păstrat legătura; despre Delia și Ștefan are numai cuvinte de laudă, iar despre noul jurat, Carla’s Dreams, spune că se aseamănă cu el la modul de a fi pe scenă.

Artistul italian a trecut mai departe cu patru de „DA”, însă nu l-au mai chemat pentru bootcamp. Chiar dacă a încercat de mai multe ori să afle motivul, nu a primit un răspuns clar.

„Îmi pare sincer rău să spun aceste lucruri, dar, din păcate, este adevărul; și nu a fost deloc un lucru frumos. Rămâne oricum o mare afecțiune pentru cei ce mă iubesc  dincolo de granițe și sper să mă întorc cât de curând în România”, ne spune dezamăgit Thomas.

Cât despre România spune că îi lipsește, abia așteaptă să se întoarcă și că ar vrea să viziteze Castelul Bran.

Thomas a sărbătorit pe data de 8 octombrie, împreună cu rușii, cel de-al 600-lea concert al său. „M-am simțit foarte bine în Rusia! Rușii au dansat și cântat cu mine timp de două ore. Iar pentru acest concert mi-am propus să urc pe scenă cu aceeași voie bună și entuziasm la fel cum a fost la celelalte 599”, ne-a declarat artistul.

ALEXA FIŢ, ALINA ZGHIBOLŢ

Save

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: