RĂZVAN TEUŞDEA: Acasă sau la şcoală?

În opinia mea, viitorul unui copil trebuie asigurat in primul rand de catre parintii acestuia; cat despre Dana si Dragos, sunt de parere ca s-au gandit mult la viitorul fiicei lor si au decis sa rişte cu acest sistem numit homeschooling.

Eu sunt de parere ca aceasta metoda menajeaza copilul de stresul si toate probleme pe care le poti intampina la scoala, insa un lucru rau ar putea fi faptul ca nu va avea peste ani si ani amintirile din liceu, din scoala gimnaziala – mai exact, din toate etapele pe care oricare copil de rand le urmeaza.
Am intrebat cativa elevi ce parere ar avea ei despre homeschooling, iar opinia lor este diferita. P.J. (elev): După parerea mea, ar trebui sa fie  practicată din ce în ce mai des și am o părere bună; cui nu i-ar plăcea să stea acasă și să nu se deplaseze pana la scoala si sa nu se trezeasca dimineata?

Bogdan Heredea (elev ): Nu e o metoda buna, deoarece fata nu va socializa la fel de mult, iar pe viitor ii va fi mai greu sa se integreze in alte grupuri. Chiar daca sistemul de invatamant este vechi, raman de parere ca aceasta este cea mai buna metoda ca un copil sa socializeze si sa invete.

RĂZVAN TEUŞDEA

razvan-teusdea

RĂZVAN TEUŞDEA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: