SERGIU DUMA & TEODOR HUS: Hotelul Lotus Therm, aniversare de un an

Pe data de 15 octombrie 2016 s-a organizat aniversarea de un an de la deschiderea Hotelului Lotus Therm. In seara petrecerii au venit invitati de onoare, iar mancarea a fost pregatita de Chef Florin Dumitrescu.

image001

Foto: arhiva personală SERGIU DUMA

Atmosfera evenimentului a fost intretinuta de Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra, Natalia Selegean, finalistă show  X-Factor, si un show de dance sustinut de Trupa Cool Style. Programele de distractie au fost incheiate de un spectacol de artificii.

Turistii pot beneficia, cu ocazia aniversarii de un an, de un pachet special de cazare, pana in data de 15 noiembrie 2016, la preturi reduse.

Printre mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu s-a remarcat pestele Dorada in crema de trufe. Dorada este un peste care traieste in Marea Mediterana si in unele parti de coastă ale Atlanticului de Nord. De obicei acesta atinge o lungime de 35 cm, are o greutate de 17 kilograme si este cunoscut datoria carnii foarte gustoase.

hotel-lotus-therm

Foto: arhiva personală SERGIU DUMA

Trufele sunt niste ciuperci comestibile. Datorita dificultatii gasirii lor sunt numite si „diamantele pamantului”, fiind si foarte scumpe. Trufele se dezvolta pe radacinile unor specii de arbori, cum ar fi stejar, alun, pin, fag.

SERGIU DUMA, TEODOR HUS

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: