RUBEN CARŢON: „Voi fi un muzician în slujba Lui Dumnezeu”. Plus VIDEO

El este David Dume, un elev de 15 ani din clasa a IX-a de la Liceul Teologic Penticostal Betel din Oradea, iar astazi a raspuns ofertei de a ne impartasi despre pasiunea lui, tobele.

tobosar-picsart_09-29-01-57-30

David a inceput drumul spre aceasta pasiune la varsta de 8 ani, cand a cantat pentru prima data intr-o biserica penticostală. De atunci si pana in ziua de azi, el a continuat pe acest drum, experimentand noi genuri muzicale, stiluri si multe altele. El ne-a marturisit ca cel mai mult prefera sa cante muzica crestina, dar in acelasi timp este atras si de stilurile jazz, funk, pop, rock modern, gospel. Dintre toate acestea, cel mai indragostit este de pop-funk si gospel.

Acesta ne mai spune ca atunci cand canta la tobe se simte intr-o lume aparte, o lume a bucuriei, unde experiența si munca fac un contrast între relaxare si concentrare.

Prietenii lui il sustin in asta, spunandu-i ca este pe drumul cel bun, ceea ce il face pe David sa studieze tot mai mult. Totodata, impreuna cu prietenii lui formeaza o trupa in care canta, capatand mai multa experienta.

Sfatul pe care il dă David pentru cei care vor sa se apuce de tobe este urmatorul : „Sfatul meu este sa o faca cat de repede, pentru ca perioada in care poti acumula cele mai multe cunostinte este copilaria si adolescenta. Înainte de a începe cursurile de tobe, trebuie sa se asigure ca sunt gata sa învețe, sa studieze, sa depună efort. Doar prin munca si talent vin rezultatele bune spre excelenta.”

La intrebarea „Cum te vezi peste zece ani ?” ne-a raspuns astfel: „Doar Dumnezeu stie viitorul; in mana Lui sunt toate. Totusi, voi fi un muzician in slujba Sa.”

RUBEN CARŢON

ruben carton

RUBEN CARŢON

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: