PATRICH LORINCZ: Trimite un misionar în India!

Sâmbătă, 1.10.2016, s-a organizat un târg caritabil, unde s-au putut achiziționa haine, cărți, poșete și diferite articole dintr-un domeniu foarte diversificat.  Targul a avut loc la BooKafe, care se află pe stada Nicolae Jiga, nr 25 (vezi poza), intre orele 12:00-20:00. 

bar-cald

Au fost haine si produse de calitate, de la producători important (Zara, Stradivarius, Tommy Hilfiger etc), la un pret foarte mic. Exemplu? Palton Zara pentru bărbati la 50 de lei. Nu toate hainele au fost de la aceste mărci. În plus, s-a oferit limonadă gratis!
Ce se va întâmpla cu banii? Toți banii adunați vor ajunge în India pentru construcția unei clădiri care să funcționeze cu rol de biserică, spital și școală. Pentru diferite întrebări, puteți să îmi scrieți pe Facebook!
În cazul in care vrei să ajuți misiunea, poți să oferi o donație prin transfer bancar (cont RO31INGB0000999904389603 – Lorincz Patrich ) ori întâlnindu-ne undeva prin oraș!

PATRICH LORINCZ

Absolvent al Secţiei Filologie-Jurnalism a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, promotia 2014, Lorincz Patrich este in prezent student in anul 3 la Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Psihologie, la Oradea.

 

LORINCZ PATRICH

LORINCZ PATRICH

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: