MĂDĂLINA MOLDOVAN & CODRUŢA LENCAR: O familie ca o sală de sport

Am avut onoarea să cunoaştem o familie minunată. Cu cât am aflat mai multe despre ea, cu atât am rămas mai plăcut surprinse. Familia aceasta emană energie pozitivă şi mereu este plină de viață. Am aflat că întreaga viață a celor trei copii ai acestei familii e precum o sală de sport în care ei şi-au creat propriul univers. Este vorba de familia Ştiube, în care liderul este tatăl, Doru Ştiube, fost sportiv de performanţă la lupte greco-romane.

Orlando

Orlando

ORLANDO

Știube Orlando Justin are 14 ani și e în clasa a VIII-a. El a început să facă fotbal la vârsta de 7ani. A făcut o perioadă, dar nu s-a regăsit în acest sport. Mai târziu a încercat să practice tenisul dar nici acesta nu l-am atras. Fiind în Școala cu Program Sportiv, acolo unde tatăl său a obținut nenumărate medalii la lupte greco-romane, a decis să-i calce pe urme. Tatăl acestuia l-a dus la box, antrenorul acestuia fiind Miclos Mihai. De data aceasta sportul l-a atras in mod remarcabil, fiind foarte atașat de box. Practică acest sport de un an și jumătate, iar până acum avut două meciuri. Unul dintre meciuri l-a pierdut iar la celălalt a obținut locul I.

Andreas

Andreas

ANDREAS

Știube Andreas este clasa a VII-a, tot la același liceu. El are 12 ani și face fotbal de la 5 ani. Mama lui spune că încă e când era în burtica ei a simțit ca va deveni un fotbalist datorită loviturile date cu piciorușele. Andreas face fotbal la echipa Viitorul Oradea și îl are ca antrenor pe Mudura Dan. Împreună cu echipa acestuia, au peste 30 de medalii și nenumărate trofee. Nu au pierdut niciun meci până acum, iar Andreas este dedicat în totalitate fotbalului.

Sasha

Sasha

SASHA

Știube Sasha este cel mai mic dintre cei trei frați. El are 7 ani și este la aceeaşi şcoală cu frații săi. Acesta a făcut câteva luni de box, dar nu i-a plăcut. A început sa facă fotbal si se descurcă foarte bine. Este o fire nonconformistă, capricioasă și nu are limite sau bariere.

Mama lor declară că este foarte mândră de ei și că îi va susține în continuare pe toți trei în ce vor face.

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: