ADRIANA COBE & GEORGIANA PUŞCAŞ: Un reprezentant de 10! (ani)

Mereu auzim în jurul nostru, printre cunoscuţi sau prin mijloacele mass-media, vorbindu-se despre Avon, dar haideţi să aflăm mai multe detalii, de la unul dintre reprezentanţi, care este implicat de zece ani în această companie de succes.

screenshot_2016-09-30-16-12-18-1

Pentru început, reprezentantul nostru ne introduce în lumea cosmeticelor şi ne spune că Avon este o companie de succes care comercializează produse încântătoare de îngrijire şi înfrumuseţare, precum şi accesorii şi chiar şi articole de îmbrăcăminte.

Totodată, aflăm şi faptul că produsele Avon cuprind o gamă variată, fiind grupate pe categorii: femei, bărbaţi, copii, îngrijirea pielii, machiaj, parfumuri dar şi produse pentru destindere şi răsfăţ: aromaterapie, creme şi măşti din plante cu efect relaxant şi articole sport.

Compania Avon s-a implicat de-a lungul timpului în diverse campanii sociale, cum ar fi: lupta împotriva cancerului la sân, Campania Respectului împotriva violenţei domestice, alături de vedete şi personalităţi din ţara noastră, ca de exemplu: Andreea Marin, Antonia, Loredana Groza, Cornel Ilie, prin vânzarea unor produse ale căror încasări se direcţionează, în totalitate către aceste campanii. De asemenea, pe pagina de internet Avon există un site pentru persoanele care au avut neşansa de a se număra printre victimele acestor evenimente triste, unde cei care au trecut prin aceste evenimente tragice şi poveştile lor au avut un final fericit, vin cu încurajări şi susţineri.

Am aflat de la acest reprezentant că aromele sofisticate ale parfumurilor Avon sunt grupate pe categorii: arome florale, lemnos-aromate, fresh, oriental-florale, chypre-fructate şi pentru bărbaţi: lemnos-citrice, oriental-condimentate, proaspăt-aromate, fougere-acvatice, proaspăt-lemnoase, oferind aroma favorită oricărei preferinţe.

Avon ne surprinde mereu cu lansarea de noi parfumuri, create în colaborare cu parfumieri celebri. De exemplu, în campania curentă, Kenzo Takada lansează noua apă de parfum, „Avon Life”.

Reprezentanta ne spune că de 10 ani colaborează cu Avon şi că este surprinsă până şi ea de acest lucru. A reuşit asta fiindcă o face din plăcere, în primul rând, iar în al doilea rând, cu ajutorul broşurilor atractive pe care Avon le lansează în fiecare lună, acestea mereu fiind pline de surprize si noutăţi, fiind bine realizate, prin culoare şi conţinut, şi nu în ultimul rand, cu ajutorul clientelor cărora le prezintă lună de lună noile oferte.

Ea mai declară şi faptul că este extrem de încântată de această colaborare deoarece şi ea foloseşte aceste produse şi le recomandă cu căldură şi sinceritate tuturor femeilor. Ea le transmite acestora să folosească în continuare produsele Avon, celor care nu au folosit până acum, să încerce deoarece nu vor regreta. De asemenea, aceasta mulţumeşte companiei Avon pentru colaborarea de 10 ani dar şi pentru modul în care ştie să te facă să te simţi important în mijlocul lor, prin respectul cu care se adresează, felicitările şi încurajările pe care ţi le aduc în mod constant şi prin darurile oferite; tuturor clienţilor şi speră ca această colaborare să nu se încheie prea curând.

ADRIANA COBE, GEORGIANA PUŞCAŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: