RALUCA VERDEŞ: Ce e mai bine pentru copil

In opinia mea, Dana Nalbaru si Dragos Bucur au facut un bine fiicei lor, deoarece ei considera ca sistemul de invatamant nu este bun pentru micuta Sofia in varsta doar de 9 ani, iar aceasta nu s-a obisnuit cu acest sistem.

Fiecare parinte isi doreste ce e mai bine pentru copilul sau, iar cei doi au considerat ca este un lucru bun sa o retraga de la scoala si de a o introduce in programul homeschooling.

Parerea unui adult nu este prea buna in privinta deciziei celor doi artisti, deoarece la scoala interactionează cu copiii si profesorii, iar daca va avea ore de invatat acasa, nu va mai comunica cu copii, iar acest lucru poate duce la ceva rau, adica va deveni anti-sociala.

Anamaria Tripon (14 ani): „Mi se pare o idee buna, nu doar pentru ca parintii copilului ar fi artisti, ci si pentru ca participand la programul homeschooling copilul isi poate dezvolta atuurile si nu este obligat sa invete lucruri care nu sunt necesare pentru drumul lui in viata. Desi copilul ar putea dezvolta probleme in integrarea sociala.”

Bainca Iulia (16 ani): „Dupa parerea mea, fiecare elev trebuie sa invete intr-o scoala de stat, ca sa invete sa comunice cu alti elevi. Ea ar putea deveni anti-sociala din cauza ca este retrasa de la scoala de stat si bagata in acest program homeschooling.”

RALUCA VERDEŞ

raluca-verdes

RALUCA VERDEŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: