Pre-testări gratuite IELTS

Grupul EDUCATIVA organizează în Oradea pre-testări gratuite IELTS.

EDUCATIVA 2016-05-10 16-43-30

EDMUNDO, programul gratuit de consiliere pentru elevii care își doresc să studieze în străinătate, organizează, în colaborare cu British Council, în Oradea, pe 12 mai 2016,  o sesiune de pretestare IELTS a nivelului de limbă engleză, o ocazie bună pentru elevi să-și cunoască nivelul de limbă engleză.

Toți elevii de clasa a X-a, a XI-a și a XII-a din oraș și județ sunt invitați să participe. Persoanele interesate pot alege una dintre variantele acestea pentru a participa: să completați formularul acesta: https://form.jotform.com/60902767189971; să trimiteți un e-mail la adresa teodora.mihalcioiu@educativa.ro  și să precizați: numele și prenumele elevului, telefon, e-mail, clasa, liceul unde învață elevul.

După înscriere, elevii vor fi contactați telefonic de către un consilier EDMUNDO pentru a primi detalii legate de oră și locație.

Pentru orice nelămuriri sau întrebări ne puteți contacta la următoarele date: 0758 818 150, teodora.mihalcioiu@educativa.ro.

Participarea este gratuită și va avea o durată totală de o oră. În cel mai scurt timp, elevii vor primi pe e-mail rezultatele, alături de un feedback cu sugestii și recomandări personalizat.

TEODORA MIHĂLCIOIU,

coordonator regional EDUCATIVA Teacher Network

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: