Despre psihologia feminină

CINE POATE CU ADEVĂRAT SĂ ÎNŢELEAGĂ REPREZENTANTELE SEXULUI FRUMOS? CREDEM CĂ DE MULTE ORI NICI CHIAR ELE NU ŞTIU CE VOR, DAR CU TOATE ASTEA, NU EZITĂ SĂ-ŞI TESTEZE PARTENERUL

Aceste teste sunt o parte din rolul ei intr-o relatie, fiind incorporate in psihologia de sex feminin. Daca esti tipul potrivit, vei stii cum sa treci testele fara prea mari eforturi.

diana 02

Testul de nesiguranţă

Acest capriciu al psihologiei feminine se naste din nesigurantele proprii ale unei femei. Ele vin sub forme ca „Spune-mi ca ma iubesti”, „Crezi ca e mai frumoasa ca mine?”

O femeie cu stima de sine scazuta va fi mereu in cautarea lucrului care sa o faca sa se simta mai bine in pielea ei. In acest caz, este de ajuns sa trancanesti putin despre multiplele ei calitati si esti salvat.

De retinut este faptul ca, oricate complimente dragute i-ai face, nu vor fi niciodata de ajuns. Mereu iti va spune „Nu e asa” – chiar daca ea crede si stie acel lucru, adora sa-i reamintesti; insa daca la intrebarea „Sunt grasa?” raspunzi cu „Da”, te va tine minte pentru tot restul vietii ei.

 

Dorinţe întunecate

Un mod de a trece aceste teste este de a accepta si de a reflecta asupra cuvintelor iubitei, care vazand in tine omul care se asteapta sa fii.

For the rest, read Paperless

DIANA ZAHARIE

zaharie diana - portret

DIANA ZAHARIE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: