Cele mai bine plătite job-uri ale viitorului

MAI POT OARE PĂRINŢII ŞI BUNICII SĂ-ŞI ÎNDRUME  COPIII ŞI NEPOŢII CU PRIVIRE LA SLUJBELE CARE LE VOR ADUCE CÂŞTIGURI MARI ÎN VIITOR?

În 20 de ani timpul va schimba job-urile, iar lucrurile pe care le facem vor fi foarte diferite. Meserii care nu au încă nume definitivat, cum ar fi „fermier în sere vertical”,„designer de organe corporale” – toate acestea se regăsesc în atualele tendinţe. Populaţia îmbătrâneşte şi va avea nevoie de diferite servicii, cum ar fi consultant de sănătate sau chirurg pentru augumentarea memoriei. De asemenea, se prevăd mari schimbări în domeniul agricol, cu culturi extinse de plante modificate genetic şi plante cultivate pe verticală, după modelul parcărilor supraetajate.

Autorul lucrării „You Tomorrow” vede o creştere a numărului de job-uri virtuale, pe măsură ce lumea reală este înlocuită cu imagini generate de computer.

Haideţi să vedem câteva dintre job-urile care se găsesc pe planşeta futurologilor.

Fermier în domeniul fermelor verticale – fermele se vor construi pe verticală mai degrabă decât pe terenuri plate, pentru a economisi spaţiu;

Administrator de date din domeniul poluării – va administra informaţiile legate de aruncarea deşeurilor, într-un mod responsabil.

For the rest, read Paperless

CĂTĂLIN MAIOR

catalin maior portret

CĂTĂLIN MAIOR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: