Aspire High School

Vă invităm să aplicați pentru programul Aspire High School! Aspire High School este o școală de vară internațională pentru liceeni, care va avea loc în Poiana Brașov, între 7 și 11 iulie, fiind organizată de Aspire România.

Această organizație a fost formată acum 6 ani, în 2011, debutând cu primele ediții ale școlilor de vară, care înglobează și programe pentru studenți și tineri profesioniști, și aduce în fiecare an profesori ai unor universități prestigioase, precum Harvard, Stanford, Berkeley și alte universități din cadrul Ivy League.

Aspire caută liceeni pasionați și implicați în comunitatea lor, având ca misiune dezvoltarea acestora, inspirându-i să își descopere adevăratul potențial. Aplicațiile pentru aceste programe sunt deschise până pe data de 12 aprilie 2016, elevii putând aplica prin completarea formularului disponibil pe site-ul nostru (www.aspireacademy.ro).

Având în vedere că dorința Aspire este de a reuni cei mai buni liceeni din România, indiferent de posibilități, toți elevii acceptați vor putea aplica pentru burse, care pot acoperi până la 100% din costul de participare (mai multe detalii despre bursele acordate puteți găsi pe site). Alăturăm și comunicatul de presă care conține detaliile programelor Aspire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: