ORADEA IN MY SELFIE

Fă-ți vedetă școala, casa, parcul, cafeneaua preferată sau orice reper emblematic al Oradiei, cu tine în prim-plan! Promovează-ți orașul și pe tine însuţi!

selfie02Fii cap de afiș! Apasă butonul de „Like” la pagina de Facebook LOGO paper și lasă într-un mesaj o fotografie de tip „Selfie” cu tine sau alături de prietenii tăi, având ca fundal o clădire pe care o consideri reprezentativă din Oradea, până la data de 14.05.2014.

Se vor acorda câte trei premii la două categorii: trei premii din partea juriului, al cărui preşedinte este conf. unif. dr. Ramona Novicov, critic de artă, și trei premii din partea publicului, în funcție de numărul de „Like”-uri strâns de fiecare fotografie.

Jurizarea va avea loc în 15.05.2014, iar pentru vineri, 16.05.2014, este programat vernisajul unei expoziţii cu cele mai bune lucrări, într-o locaţie care urmează a fi stabilită. Urmăriţi-ne zilnic pe logopaper.wordpress.com sau pe pagina de Facebook „Oradea in my selfie”, pentru a afla mai multe informaţii.

Înscrierea la concurs se face în schimbul unei sume de 5 RON. Cele mai bune fotografii vor fi imprimate și expuse într-un loc cu maximă vizibilitate din oraș.

Concursul „Oradea in my selfie” este organizat de un grup de elevi de la secția de Jurnalism a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” și este susținut printr-un program „YouthBank”.

Condițiile de înscriere precum și alte informații despre concurs le veti putea afla accesând in zilele urmatoare pagina de Facebook dedicata concursului.

Fii cap de afiș!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: