LOGO Dance reia seria concursurilor internaționale

După trei ani de pauză, putem spune că am învins pandemia și am revenit la o relativă normalitate. Am reînceput seria concursurilor naționale de anul trecut și iată că a venit vremea să ieșim din nou dincolo de granițele țării.

Am făcut acest lucru în weekend-ul 3-5 martie, când echipele de dans modern, majorete ale Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, coordonate de d-na prof. Marinău Daniela si Sala Andrada, au participat la un prestigios concurs internațional, Viena Dance Festival, organizat de Fest Info Dance International, unde au concurat alături de peste 1.200 de dansatori din 11 țări – Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Bosnia, Turcia, Malaesia, Cehia, Spania, Portugalia, Croația si cinci cluburi din România – Școala de Dans Chirila Alba Iulia, Together Dance Târgu Mures, Club Sportiv Shadow Brașov, Scoala de Dans Giurgiu si LOGO Dance Oradea, singura delegație din Bihor și singura delegație care reprezintă o unitate de învățământ, nu un club privat.

Participarea delegatiei orădene a fost una de succes, 35 de dansatoare, majoritatea eleve ale Colegiului National Onisifor Ghibu Oradea, au prezentat 28 de coregrafii care au primit aprecierea juriului, obținând opt locuri I, patru locuri II, patru locuri III, trei locuri IV, două locuri V, un loc VI, un loc VII, două locuri IX, un loc XI și două locuri XII, nivelul competiției fiind unul deosebit de ridicat.

A fost foarte greu ca după atât de multă pauză competițională și după perioada de pandemie în care am pierdut foarte mulți copii să revenim la nivelul avut înainte de pandemie, dar cu încredere, multă munca, sprijin din partea părinților si conducerii liceului, cărora dorim să le mulțumim, am reușit să ne reprezentăm cu cinste țara, orasul și instituția în care ne desfășurăm activitatea cu brio.

Felicitări fetelor care au muncit foarte mult și fiți cu ochii pe noi – povestea merge mai departe, urmând concursurile de la Alba Iulia, Târgu Mureș, Baia Mare și Oradea.

prof. DANIELA MARINĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: