EMILIA & ALEXIA: Creierul din spatele iBac

„Tot ceea ce faci va avea un impact, mai devreme sau mai târziu“.’’ Am auzit această frază, în diverse formule, de mai multe ori de-a lungul anilor de liceu, dar niciodată nu i-am dat importanță, nerealizând de fapt cât este de adevărată.

Am început să înțeleg sensul acesteia de curând, mai precis atunci când am avut o surpriză, după o simplă contribuție la articolul Ia-ți Bacul cu iBac!

Se pare că părerile împărtășite în acel articol – simple, dar sincere – au ajuns până la creatorul aplicației iBac, fapt care l-a determinat să ne mulțumească și să ne gratifice cu două conturi Premium, spre încântarea noastră.

Desigur că nu am putut lăsa ca lucrurile să se termine așa, făra a-i lua și un interviu acestuia. Invitația a fost numaidecât acceptată, așa că am avut prilejul de a afla mai multe informații despre cel care stă în spatele aplicației, și anume Radu Oliu. Vă provocăm să vedeți despre ce este vorba.

RADU OLIU

Această aplicație (iBac) conține lecții la următoarele materii de Bac: Limba Română, Logică, Biologie, Istorie, Geografie, Fizică, Engleză, Chimie, Psihologie, Matematică, Sociologie, Filosofie, Economie.

Și mai urmează.

De reținut că platforma este într-o continuă perfecționare, deci mai există câteva bug-uri și erori. Aplicația a fost total gratuită până acum câteva zile, contul Premium necesitând un tarif de 10 lei pe lună pentru acces complet.

Lucrurile nu se termină aici. Un dialog cu Radu, în exclusivitate pentru LOGO Paper, va apărea în zilele următoare!

EMILIA SEICHE, ALEXIA CĂLIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: