ALISIA: Video-avanpremieră

Prietenii LOGO PAPER își mai aduc aminte de interviul pe care ni l-a acordat anul trecut scenarista, producătoarea și regizoarea serialului Adela, Bianca Mina.

De mică, intervievata noastră, a oscilat între mai multe arte. A făcut muzică, pictură, teatru, dar scrisul a fost o pasiune pe care a moștenit-o de la mama sa, cultivată mai ales în facultate. Deși inițial, după ce a absolvit, a fost producător, a realizat foarte repede că orice film sau serial trebuie să aibă la bază un scenariu excelent.

BIANCA MINA

Aceasta a studiat în străinătate, mai exact la Paris, la American University of Paris, cu un an de study abroad la NYU. Apoi a făcut un program de specializare în producție de film în capitala cinema-ului, la Hollywood. 

Biancăi  îi plac filmele de orice fel, de la filme de festival la producții independente, dar și povești epice bigger than life. 

Ca un update, Bianca semnează scenariul unei noi producții, Lia – soția soțului meu, cu mare succes la public. Despre aceasta noua producție am un material în pregătire.

Rămâneți cu ochii pe LOGO PAPER!

WATCH PREVIEW ON INSTA!

Mastermind Instagram page: GEORGIANA CABA

ALISIA UNGUR

ALISIA UNGUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: