ALEXIA: În căutarea unei vieți stabile

Conform unei știri de pe Edupedu, universitățile din Olanda atrag foarte mulți studenți români. În aceasta țară studiază peste 5600 de studenți români, ceea ce aduce Olanda pe primul loc al destinaților externe pentru studii în străine.

Olanda e urmată de Marea Britanie, Germania, Italia, SUA și multe altele, țări în care studenții români ar vrea sa studieze.

În opinia mea, a merge într-o țară străină și a studia este un lucru bun, deoarece înveti o alta limbăâ decât cea maternă, ai mai multe opțiuni în alegerea postului de muncă și duci o viață frumoasă și liniștită în acel loc.

Codruța Bora studiează în Anglia, unde duce o viață frumoasă alături de iubitul ei, cu care locuiește. Are un loc de muncă stabil, o locuință frums amenajată și stă aproape de facultate, City University of London. Costurile nu sunt mici (9000-9250 GBP), însă având unloc de muncă stabil și care plătește bine, își acoperă cheluielie ușor. A ales să meargă în Anglia, deoarece acolo a avut o ofertă mai bună. Din spusele ei, înțeleg ca a facut alegerea potrivită
pentru ea și este foarte încântantă.

Eu aș opta pentru plecarea într-o altă țară pentru a studia. Consider că ai mai multe portițe spre succes si mai multe opțiuni. Pentru mine plecarea în străinătate la studii este prima opțiune.

ALEXIA BOTĂU

ALEXIA BOTĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: