DANIELA: Crima perfectă

Crima perfectă – Instrucțiuni pentru fete cuminți este un roman numai bun pentru weekend sau pentru zilele în care aveți nevoie de o doză de adrenalină. Holly Jackson s-a jucat frumos cu povestea asta. Mi-a oferit toate indiciile, mi-a dat impresia că am prins bine „hățurile” poveștii sale, dar a întors pe dos tot ce construisem până atunci.

Povestea noastră se desfășoară într-un orășel micuț, un loc în care toată lumea cunoaște pe toată lumea. Dar și locul în care secretele bântuie pe toate străzile. La prima vedere, nimeni nu are nimic de ascuns. Dar știm deja că, la o privire mai atentă, piesele încep să se dărâme și adevărul se lasă descoperit.

Personajul principal, Pip, este un fel de Sherlock Holmes feminin și lucrează la un caz care a fost inchis acum cativa ani . În Little Kilton toată lumea știe povestea: frumoasă și populara Andie Bell a fost ucisă de iubitul ei, Sal Singh. Până la închiderea cazului, Sal se sinucide.

Vinovăție sau strigăt de disperare?

Sal fusese mai ușor de condamnat, mai ales datorită naționalității lui. Toată lumea îl arătase cu degetul. Și nici familia lui nu îl crezuse nevinovat. Pip cooperează cu fratele lui Sal, Ravi, iar acești doi indivizi cooperează și adaugă treptat suspecți pe lista și caută motive pentru care frumosa Andie Bell ar fi putut fi ucisă.

Foto: Daniela Șușca

Aceasta descoperă secretele întunecate a fetei și își da seama ca Andie Bell este plină de defecte, in niciun caz nu este cum se zvonea in trecut despre ea.

Pip este încântată peste măsură de fiecare pistă nou descoperită. Dar există cineva în Little Kilton care nu îi împărtășește sentimentele. Iar tânăra noastră începe să primească mesaje de amenințare. Cine voia să nu fie descoperit adevărul? Ce se întâmplase de fapt cu Andie Bell?

Asta aflați voi, dacă alegeți să citiți cartea. Eu v-o recomand cu tot dragul!

DANIELA ȘUȘCA

DANIELA ȘUȘCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: