IASMINA: Praf de stele în Piața Unirii

În data de 16 octombrie 2022 a avut loc ultima zi de FestiFall Oradea, acest eveniment luând sfârșit cu un concert susținut de trupa Carla’s Dreams, urmat de un spectacol de artificii în Piața Unirii. Locația dedicată acestui eveniment a fost arhiplină de oameni.

Câteva titluri de piese care au fost incluse în concert: “Sub pielea mea”, “Acele”, “Imerfect”, “Până la sânge”, “Scara 2, etajul 7”, “Beretta”, “Tequila”, “Te rog”, “Ne topim”. Intrarea la concert a fost liberă. Nu au fost raportate incidente în timpul desfășurării concertului.

Solistul trupei a inițiat un scurt dialog cu publicul după fiecare piesă începând de la mijlocul concertului până la sfârșit spunând că este “ultima piesă”, iar după va începe spectacolul de artificii. Reacția publicului a fost pe măsură, plină de râsete.

Informații despre trupă: Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chișinău. Trupa combină mai multe genuri muzicale: hip hop, rock, jazz și pop. Solistul vocal al trupei cu numele de cod „Sergiu” și colegii săi își ascund identitatea în toate aparițiile publice și poartă hanorace cu glugă, ochelari de soare și măști pe față realizate integral prin machiaj.

Foto: Iasmina Tonț

IASMINA TONȚ

IASMINA TONȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: