DIANA & FABIAN: Teroarea din spatele zâmbetului

Smile este un film american din categoria celor supranaturale și horror, scris și regizat de Parker Finn, fiind bazat pe filmul din 2020, Laura hasn’t slept.

Cu un buget de 17 milioane de dolari, acesta nu doar a reușit sa își ia banii înapoi, ci a ieșit pe un profit de 150 de milioane de dolari, suma continuând sa crească, cu ajutorul marketing-ului și succesul filmului.

O varietate de oameni au fost îmbrăcați cu tricouri cu imprimeul Smile, apărând în mulțimi la unele jocuri sportive, pe stradă sau chiar la televiziune, întruchipând blestemul demonului din film, adică zâmbind într-un mod înfiorător.

Screenshot: Fabian Iakab

Această strategie a fost văzută ca fiind extrem de inteligentă și de eficientă de către public. E de menționat faptul că această campanie a fost concepută cu mult timp înainte de lansarea filmului.

Totodată, este un site oficial unde fanii pot să raporteze dacă au văzut un astfel de caz, deoarece, trecând peste amuzament, pentru unele persoane acest lucru este traumatizant. Stite-ul este activ doar în SUA și Canada, unde aceste cazuri sunt extrem de des întâlnite.

Sursă foto: arhiva personală Diana Szmolen

Trecând peste contextul acestui film, în niciun caz nu ai vrea să vezi aceste zâmbete cu ochii tăi sau să experimentezi teroarea pe pielea ta, așa cum Dr. Rose Cotter, o psihiatră care rămâne intr-o stare de șoc, după ce una dintre pacientele sale se sinucide în fața ochiilor ei.

Iar înainte de a comite acest lucru, îi zâmbește demonic.

DIANA SZMOLEN, FABIAN IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: