GEORGIANA: Concert sub oblăduirea Episcopului Greco-Catolic

În data de 25 august 2022, în curtea Catedralei Sfântul Nicolae a avut loc un concert extraordinar Pop Symphonic, organizat de Episcopia Greco-Catolica de Oradea.

După cum ne-a obișnuit, au concertat unele din cele mai mari voci ale României: Paula Seling, Luminița Anghel, Nico, George Miron, Monica Anghel, Aurelian Temișan, îndrumați de bagheta dirijorului Andrei Tudor și acompaniați de Filarmonica de stat Oradea.

Enjoy Music este mereu prezent când e vorba de evenimente muzicale, așa că nici de această dată nu a lipsit. Corul Enjoy Music a participat „în spatele” artiștilor, făcând backing vocals pe câteva din piesele marilor artiști.

Cu un real succes, concertul a reușit să adune orădenii astfel încât toate scaunele aranjate de Episcopie au fost ocupate. Acest lucru însă nu i-a descurajat pe restul oamenilor veniți, dornici să asculte muzică bună, care au stat în picioare pe durata concertului.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Episcopul Greco-Catolic de Oradea, Virgil Bercea, a fost și de data aceasta prezent în primul rând, ca la toate evenimentele organizate de Episcopia Greco-Catolică.

Concertul a fost unul extraordinar, iar eu, din „backstage”, vă pot spune că este extrem de multă muncă în spate. Chiar și pentru noi, artiștii mici, a fost mult de muncă pentru a putea ieși ceva atât de frumos. Multe repetiții, multă implicare, multă voce, pasiune și determinare. Toate acestea sunt esențiale pentru un artist, fie el mic sau mare, când trebuie să-și împărtășească darul primit de la Dumnezeu cu publicul.

Iubita artistă Paula Seling împlinește anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Fiind atât de îndrăgită de orădeni, cum altfel ar putea sărbători dacă nu printr-un concert aniversar chiar la Oradea?

Revenim cu mai multe detalii, stați cu ochii pe LOGO Paper!

Fotogalerie: EUGEN IVUȚ

GEORGIANA CABA

GEORGIANA CABA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: