DARIA: Cu „e” la sfârșit

Nu m-am văzut niciodată mare fan Netflix, deși din când în când îmi place să urmăresc un film sau un serial. Totuși, iată-mă în 2022, cum abia aștept să-mi fac timp să vizionez măcar un episod dintr-un serial pe care-l urmăresc acum: Anne cu „e“ la sfârșit.

Anne cu „e“ la sfârșit m-a prins mai mult decât credeam că va fi posibil atunci când m-am hotărât să îi dau o șansă. Bine, mereu mi-au plăcut filmele care arată cum trăiau oamenii înainte de telefon și internet.

Acest serial este făcut după opera lui L.M. Montgomery, Anne of Green Gables.Anne este cea mai pozitivă fetiță care poate exista pe pământ. Deși este orfană și nu și-a cunoscut niciodată părinții, este hotărâtă să găsească ceva bun în tot ce îi oferă viața. Purtată de la o familie la alta și înapoi la orfelinat, Anne a suferit mult. Cu o înclinație spre dramă, iubitoare de artă și mereu visătoare, Anne este neînțeleasă și ridiculizată.

Anne ajunge din greșeală la Green Gables, unde frații Matthew și Marilla Cuthbert au grijă singuri de ferma familiei. Deși își doreau un băiat pentru a-i ajuta, s-a produs o încurcătură și le este trimisă Anne.

Nu a durat mult până ce Matthew a fost cucerit de micuța roșcată vorbăreață. În schimb, Marilla dorea ca fratele ei să lucreze mai puțin, așadar, a insistat că au nevoie de un băiat.

Suferința Annei nu a putut trece neobservată și în stilul său caracteristic a jelit pierderea posibilității de a avea o casă precum Green Gables.

Se va lăsa Marilla înduplecată?

DARIA COITA

DARIA COITA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: