ALEX: Idilă cu Catwoman

The Batman este un film american din 2022, cu super-eroi, bazat pe personajul DC Comics, Batman. Produs de DC Films, 6th & Idaho și Dylan Clark Productions și distribuit de Warner Bros. Pictures, relansează franciza Batman.

Acesta a fost regizat de Matt Reeves, care a scris scenariul împreună cu Peter Craig. Rolul lui Batman / Bruce Wayne este jucat de Robert Pattinson, alături de Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis și Colin Farrell.

Filmul îl prezintă pe Batman, care luptă împotriva crimei în Gotham City, de doi ani, descoperind corupția în timp ce-l urmărește pe Riddler, un criminal în serie care vizează elita din Gotham. The Riddler este adversarul principal al lui Batman. Scopul răufăcătorului este de a demasca conducerea coruptă a orașului, răpind diferiți politicieni și chiar omorându-l pe primar.

Batman, ajutat de Jim Gordon, pornește să-l prindă, dar nu reușește până când acesta îl ucide pe cunoscutul cap al Mafiei, Carmine Falcone. Poliția îl capturează, dar planul real al acestuia este aflat doar de Batman – prea târziu, când orașul e inundat. Lupta lui Batman continuă, pentru a salva cetățenii nevinovați.

Considerăm că filmul merită văzut, având foarte multă acțiune, dar urmărind și povestea de dragoste dintre Batman și Selina Kyle (Catwoman) și ținându-te cu sufletul la gură.

ALEX DAVID, EMILIA POPA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: