ALISIA: Conferința de lansare a proiectului Erasmus+ în direct din sala festivă

Conferința de lansare a acreditării Erasmus în domeniile Educație Școlară și VET va avea loc luni, 17 ianuarie 2022, la ora 15:00, în sala festivă a Colegiului Național Onisifor Ghibu.

Am discutat cu coordonatoarea Erasmus în domeniul Educație Școlară,, prof. Lucia Cighir, care ne-a oferit mai multe informații referitoare la această conferință: „Vom prezenta informații legate de acreditarea proiectului Erasmus + în domeniul educația școlară, pentru perioada 2021-2027. Vă vom aduce la cunoștință obiectivele pe care dorim să ni le îndeplinim în cadrul acreditarii și vom pune accent pe activitățile pe care ni le-am propus pentru anul școlar 2021-2022.”

Prof. LUCIA CIGHIR

Dacă ne vor permite condițiile, eu și colega mea, Ionela,  vom încerca să transmitem în direct întregul eveniment, utilizând virtuțile platformei Facebook.

Întrucât este un proiect de mare amploare, vă invităm să urmăriți acest live luni, de la ora 15:00, când vom posta link-ul direct al evenimentului pe blog și pe pagina de Facebook a LOGO Paper.

În colțul din dreapta sus al blogului nostru găsiți un contor ce efectuează numărătoarea inversă a timpului rămas până la începerea evenimentului.

Rămâneți cu ochii pe LOGO Paper, deoarece revenim cu detalii după desfășurarea conferinței.

ALISIA UNGUR

ALISIA UNGUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: