CASIAN: Gândurile unui viitor absolvent

Doamne, mai am doar puțin… puțin în a recupera tot ceea ce am pierdut în acești ultimi ani, ani în care am fost un foarte bun prieten cu somnul și nepăsarea.

Pandemia, statul acasa, scoala la distanta m-au schimbat mult (sunt ferm convins ca nu doar pe mine), am ajuns sa uit cum se invata, am devenit mai comod, iar o buna parte a timpului mi-o mănâncă statul pe telefon, ajungang din nou sa-i dau dreptate mamei: „Casian, ai nevoie de un telefon cu butoane!”

De ce sa nu recunosc ca-mi este frica, ma simt demoralizat, este aproape inevitabil sa nu-mi fie. Am invatat asta dupa evaluarea nationala din clasa a VIII-a, cand am luat cu mult mai putin decat ma asteptam la matematica. Dar acum n-am sa las ca frica  sa castige, ci am s-o folosesc ca un factor constructiv.

Ultimul semestru a venit ca un wake-up call si cred ca am sa va surprind – nu doar pe voi, ci si pe mine. Deja am reusit sa-i inteleg pe Blaga si Bacovia, mai am un pic in a deslusi Enigma Otiliei si uite asa, in stilul meu, am sa devin la final cea mai buna varianta a mea din liceu.

Ce frumos sună…

Așa să-mi ajute Dumnezeu, nu doar mie, ci fiecărui absolvent!

CASIAN KONYARI

CASIAN KONYARI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: