MARIA: Selfie cu cea mai bună handbalistă din lume 

20 august 2021. Ziua cea mare a sosit. Campioana noastră la handbal, celebra Cristina Neagu, împreună cu echipa ei, CSM București, a venit la Oradea pentru a câștiga trofeul cel mare în cadrul campionatului Cupa Centenar, care a avut loc la Arena Antonio Alexe.

Împreună cu echipa mea de handbal, am mers sa le susținem și sa le fim aproape, la bine sau la greu, indiferent de situație. Alături de echipă și cu cei doi antrenori, Petric Cipriana și Devid Munea, ne-am strâns afară, pentru a intra în sală. Când am intrat, fetele se antrenau intens pentru meciul cel mare, împotriva lui VSC Debrecen.

Am simțit o emoție mult mai mare decât cea pe care o aveam înaintea unui meci de al meu. Ne-am dus in tribuna și nu ne-am mai mișcat de acolo pana la finalul meciului. Din păcate, fetele au pierdut la diferența de doua puncte, dar ele au fost atât de puternice, încât au rămas la fel de fericite cum erau înainte de meci.

La final de meci am mers sa ne facem poze cu fetele din echipă, iar ele s-au bucurat foarte mult văzând cât de mult le susțineam.

Sursă foto: arhiva personală Anca Maria

Ziua aceasta a fost foarte importantă și specială pentru mine. Nu am s-o uit niciodată.

Pentru cei care poate încă nu știu, Cristina Neagu a fost declarată cea mai buna handbalista din lume. După anii 2010, 2015 şi 2016, când a primit, de asemenea, cea mai înaltă distincţie individuală din partea IHF, Cristina Neagu este aleasă pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii, de această dată pentru anul 2018.

ANCA MARIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: