LAURENȚIU: Sub soarele deșertului

Egiptul este situat în nordul Africii, în partea vestică a Asiei Mici, între două mări: Marea Mediterană la nord și Marea Roșie. Are o suprafață de 1.001.450 km pătrați. În martie am ajuns în vacanță în Egipt.

Am pornit cu masina din Oradea până în Cluj, la Aeroportul Internațional Avram Iancu. Pretul calatoriei a fost pe persoana de 600 de euro. Familia mea impreuna cu mine am fost cazati in Makadi, langa orasul Hurghada. Conditiile sunt foarte bune in incinta hotelului, dar dincolo de perimetrul hotelului saracia este la cote maxime.

LAURENȚIU NICOARĂ. Sursă foto: arhiva personală

Obiectivele le-am văzut cam pe toate, dar ce m-a atras cel mai mult este scuba  diving-ul, deoarece acolo ai nevoie de foarte mare seriozitate; în acest mod nu poți sa explorezi daca nu ai cel putin 12 ani.

Am mers cu barca in larg pentru a vedea toate tipurile de corali, iar cand am ajuns acolo am avut parte de instructaj. Cel mai important era sa nu te sperii. Având un tub de oxigen pe spate, ne-am lansat în apă aruncându-ne peste cap. Este o experiență de neuitat.

Am vizitat Egiptul prin Saphir Travel. O astfel de vacanță se poate rezerva și online, pe www.turismoradea.ro sau la numărul de tel. 0748 801 575.

LAURENȚIU NICOARĂ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: