MELANIA & DAIANA: Serialul momentului

Squid Game este un serial de dramă, apărut în anul 2021, regizat de Hwang Dong-Hyung, care a făcut ravagii printre iubitorii de seriale.

Seong Gi-Hun își pierde norocul, acumulând datorii enorme cu cămătarii. În timp ce se afla într-o gară, este întrebat de un bărbat dacă vrea să joace un joc de ddakji pentru bani. După ce a jucat, bărbatul îi dă lui Gi-Hun o carte, invitându-l să joace jocuri cu mize mai mari. Gi-Hun acceptă și este dus, deși inconștient, într-o locație cu alți 455 de jucători care se trezesc într-un cămin și sunt identificați prin numerele de pe hainele lor. Locația este administrată de personal mascat și supravegheată de Front Man, de asemenea mascat. Jucătorii se află într-o situație financiară la fel de gravă și li se vor acorda miliarde, în premii, în cazul în care câștigă șase jocuri in șase zile.

Gi-Hun se împrietenește cu jucătorul 001, un bărbat în vârstă, și își recunoaște printre jucători un fost coleg de clasă și om de afaceri, și pe jucătorul 067, o hoață de buzunare care i-a furat banii. Aceștia se aliază ca să poată finaliza jocurile împreună, dar ce nu știu ei este că la final o să rămână un singur câștigător.

Acest serial este unul foarte fascinant care te ține cu sufletul la gură și pe care vi-l recomandăm din suflet.

DAIANA BUCUREAN, MELANIA GROZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: