ALEX & ANTONIO: Jocul calamarului

De câteva săptămâni, Internet-ul a explodat Toată lumea vorbește despre Jocul calamarului, dar de ce este așa de popular?

Jocul calamarului sau Squid Game este un serial sud-coreean produs de Netflix, în care este vorba despre sute de oameni cu probleme financiare, inclusiv personajul principal, care acceptă o invitație ciudată: de a participa la un joc de copii; fără ca ei să știe, acceptă, atrași de miza uriașă, un premiu tentant.. În joc s-au încris 456 de oameni. Totul pare sa fie în regula pana aici, dar serialul  se transforma intr o drama totala, deoarece fiecare persoana care greșește va fi eliminata.

Cei care au văzut serialul spun ca te vei atașa pe parcurs de anumite personaje. Serialul conține nouă episoade a câte 50 de minute fiecare, sezonul 2 urmând sa apară în decembrie.

Chiar daca serialul a cucerit Internetul si se bucura de un succes rasunator, anumite scoli din Anglia trag un semnal de alarma si au inecput sa trimita scrisori de avertizare in care ii sfatuiesc pe parinti sa nu ii lase pe cei mici sa urmareasca serialul, din cauza violentei. 

Potrivit acestora, mai multi copii de pana in 6 ani copiaza scene de violenta ale productiei.

ALEX HULEA, ANTONIO UNGUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: