BRIANNA & FABIAN: Tu ai supraviețui?

Serialul sud-coreean Squid Game explodează pe social media și e pe locul 1 pe Netflix.

În serial este vorba de niste oameni cu un statut financira slab care au nevoie urgentă de bani pentru a-si rezolva problemele. Acestia sunt de acord de a juca un joc in schimbul unei sume de bani.  Acestia sunt pusi sa joace  jocuri din copilarie, find sase probe in total la final castigand suma de 45,6 miliarde de won. La inceput pare simplu tot ce trebuie este sa joace jocuri din copilarie impotriva jucatorilor, dar curand totul ia o intorsatura sumbră.

Cei care pierd jocurile mor, ceea ce creste disperarea cu care se confrunta cei care doresc banii, nu mai este doar un joc si jucatorii se trezesc  luptandu-se pentru viata lor.

Netflix a lansat si un trailer palpitant pentru Squid Game, în care vedem jucatorii disperati intampinati de figuri misterioase, toate purtand masti cu cerc, patrat sau triunghi, care reflecta simbolurile jocului. Panica se raspandeste cand jucatorii sunt luati si omorati, numarul acestora scazand. Cine va scăpa cu viata?

Știați că Squid Games este de acum zece ani?

Scriitorul Hwang Dang Hyuk avea scenariul gata acum zece ani, dar a fost respins de canalele de difuzare din Coreea, pentru ca era prea violent si ciudat. In 2019 a fost anuntat, dar cu un nume diferit, Runda Șase, proiectul fiind preluat de Netflix.

Colega noastră, Alexia Călărașu, a vizionat acest serial si am rugat-o sa ne răspunda la cateva intrebari. „Ideea serialului m-a captivat când am vazut o scena si m-am decis sa il vizionez in continuare, deoarece parea pe stilul meu. Acea scena m-a intrigat mult, iar restul serialului mi-a depasit asteptarile. Personajul meu preferat a fost Gi-Hun, personajul principal, datorita compasiunii  de care a dat dovadă, ajutand batranul. Ideea jocurilor mi s-a parut interesanta, deoarece au folosit jocurile din copilarie, aducand jucatorilor amintiri din trecuturile lor”.

BRIANNA JAKAB, FABIAN JAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: