ALEX & ANDREI: Școala pasionaților de ping-pong

Odată cu începerea noului an școlar, elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea s-au putut bucura de niște mese de ping-pong noi, amplasate în curtea școlii.

Mesele au un mare impact, elevii fiind bucuroși de prezența acestora – în fiecare pauză acestea sunt ocupate de către elevi de toate vârstele.

Domnul director a acceptat să ne spună câteva cuvinte despre acest proiect: „În urma unei discuții cu domnul de la Primărie, Lucian Popa, a luat naștere acest proiect. Investiția este din partea Primăriei, iar o masă costă undeva la 4.000 de lei.

Prof. Iulius Timar, directorul Colegiului Național Onisifor Ghibu. Sursă foto: arhiva LOGOPAPER

Elevii s-au bucurat de ele. În ceea ce privește competițiile, aș fi foarte bucuros dacă Consiliul Elevilor s-ar ocupa în acest sens – bineînțeles, în situația în care condițiile pandemice vor permite acest lucru”.

De asemenea, colegul nostru, Adrian Bălan, unul dintre pasionații de acest sport și de noile mese, ne-a spus și el câteva cuvinte: „Personal, am fost foarte încântat de faptul că avem unde să jucăm tenis de masă cu prietenii,  în pauze sau la sport. Împreună cu mai mulți colegi de clasă, mergem mereu – când vremea ne permite – să jucăm tenis de masă și am observat că nu suntem singurii, fiindcă și alți elevi vin să joace.

ADRIAN BĂLAN

Îi mulțumesc astfel nu doar în numele meu, ci și în numele colegilor, domnului director Iulius Timar pentru faptul că a dotat colegiul nostru cu aceste mese, deoarece acestea reprezintă un mod deosebit de relaxare pentru elevi, dar și un motiv în plus de a face sport, distrându-te cu prietenii.”

ALEX DAVID, ANDREI SîRB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: