Concurs de Halloween organizat de Consiliul Elevilor

Nu pierde spiritul Halloween-ului nici în pandemie!

Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu face posibil un concurs de costume și machiaje de Halloween, alături de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Emanuil Gojdu și Centrul de Tineret The Spot Oradea.

Chiar dacă ne aflăm în vacanță și în pandemie, vă invităm să realizați costume și machiaje inedite pentru a fi răsplătiți cu premii pe măsură. Datorită creativității tale, poți câștiga o sesiune individuală de orientare în cariera oferită de un specialist HR, o ședință foto distractivă cu tematică Halloween sau un tur ghidat a celor mai frumoase locuri din Oradea.

Toți participanții, indiferent de rezultatul obținut, vor primi diplomă de participare din partea organizatorilor, deoarece apreciem creativitatea și în ochii noștri toată lumea este câștigătoare!

De asemenea, odată înscris în concurs, fiecare participant își asumă că imaginea trimisă va fi postată pe paginile de social media The Spot.

Ce mai aștepți? Înscrie-te trimitând pozele pe paginile de instagram @cse.cnogo sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CSEOGhibu

Te așteptăm cu drag să realizăm o petrecere de Halloween virtuală, prin intermediul costumelor și machiajelor!

ANTONIA MOGA

ANTONIA MOGA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: