LAVINIA: Până la sfârșit

„Dintru începutul vremurilor, sufletele sunt menite să se caute, să se găsească, să se unească, în ciuda opreliștilor, să se iubească… O forță irepresibilă le împinge unul către altul, pentru a instaura Armonia, pentru a învinge Frica.

Uneori ne sperie minunea Întâlnirii, binecuvântările neașteptate pe care ea le aduce, schimbările de orânduială pe care le face necesare. Și ne îndoim de puterea Iubirii, ba chiar ne retragem câteodată din fața ei, gândindu-ne că nu o merităm, că nu suntem pregătiți. Însă fluturii din piept ne reamintesc cu blândețe și pasiune să ascultăm mesajul bătăilor de inimă…

Bătăi de inimă – uneori nebunesc de alerte, alteori infernal de lente. Până la sfârșit vor fi tot Fluturi care vor însoți bătăi de inimă”.

Cunoscutele cărți din seria Fluturi au dominat vânzările ani la rândul. O serie de cărți despre iubire, iertare, despre ură și gelozie.

Robert și Irina, protagoniștii poveștii de iubire, se confruntă cu tensiuni ireconciliabile și cu sentimente profunde. Trăirile Irinei le știm, le-am descoperit împreună cu ea – acum să vedem punctul de vedere a lui Robert.

Oare iubirea adevărată este imposibilă?

În romanul Până la sfârșit vei descoperi pasiuni puternice și slăbiciuni umane. Oare ce va rezista? Fiorul iubirii unice sau simțul datoriei față de cei dragi?

În această carte vei descoperi reacțiile și simțirile lui Robert, pentru a înțelege mai bine povestea de iubire.

„Dacă stau bine să mă gândesc, orice îmbrățișare ar putea fi ultima pe care o oferim sau ultima pe care o primim. N-avem nicio certitudine că vom revedea omul de care ne despărțim pentru câteva minute, ore, zile sau luni și că vom avea o altă ocazie să-l îmbrățișăm, să-i spunem ceea ce simțim pentru el, să-i facem o bucurie. N-ar trebui să mai amânăm nimic. N-ar trebui să ne luăm rămas-bun niciodată fără ca omul de care ne despărțim să știe că îl iubim. N-ar trebui să lăsăm niciun om în urma noastră fără confirmarea că este prețuit și că este în siguranță în sufletul nostru. Și n-ar trebui să plecăm din lumea asta fără lucruri nespuse.”

Cartea Până la sfârșit de Irina Binder poate fi comandată pe http://www.libris.ro, http://www.elefant.ro sau http://www.cărturești.ro.

LAVINIA SABO

LAVINIA SABO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: