ALEXIA: Secret de familie

Intrus este un film thriller psihologic american din 2021regizat de Adam Salky și scris de Christopher Sparling, cu Freida Pinto și Logan Marshall-Green în rolurile principale. A fost lansat pe 22 septembrie 2021 de Netflix.

Meera și Henry sunt un cuplu fericit căsătorit într-o casă izolată, ultramodernă, pe care Henry a proiectat-o și a construit-o. Meera este un supraviețuitor al cancerului și își face griji că boala se poate întoarce, dar Henry este foarte înțelegător și o susține. Într-o seară, după ce s-au întors acasă dintr-o noapte de întâlnire, cuplul a descoperit că casa lor a fost spartă și camera de zi a fost ravasita. Cu toate acestea, singurele lucruri furate sunt un laptop și telefoanele lor mobile (pe care le-au lăsat în urmă pentru a nu fi o distragere a atenției în timpul întâlnirii lor). După vizita unui detectiv (care, auzind țevile zornăind, sugerează că au nevoie de un instalator), Henry instalează un sistem de securitate în
casă.

Foto: Alexia Călin

Câteva zile mai târziu, Meera este trezită noaptea de zgomote ciudate în casă, niște țevi zăngănitoare. Când încearcă luminile, ele nu funcționează. Henry iese afară să verifice generatorul și constată că a fost spart.A doua zi, la secția de poliție, Meera și Henry vad pozele celor trei intruși, dintre care unul este încă în viață și în terapie intensivă la spitalul local.

Toți erau din familia Cobb, care locuiau într-un parc de remorci deteriorat la marginea orașului. De asemenea, ei află că o tânără din aceeași familie a dispărut recent.Meera este extrem de traumatizata de aceste evenimente, precum și de descoperirea că Henry a ținut o armă ascunsă.

Meera merge la biroul lui Henry și găsește un întrerupător ascuns, care deschide o ușă secretă către un subsol. În subsol, Christine este descoperită legată de un scaun, atașată la țevi de lanțuri; aceasta este cauza zgomotelor misterioase care s-au auzit ocazional în casă. Meera încearcă să o elibereze pe fată, dar Henry ajunge în subsol înainte să reușească. El îi spune lui Meera că a avut întotdeauna impulsuri pervertite, dar că nu a ales să fie așa.

Meera își dă seama în cele din urmă că motivul pentru care Henry și-a construit casa izolată a fost pentru a putea avea un loc secret în care să-și păstreze victimele. Încearcă să sune la 911, dar Henry o prinde și o leagă. Insa Meera a reusit sa scape si a ajutat-o si pe Christine, urmând ca Meera sa-l omoare pe soțul sau Henry.

O scenă finală arată o zi însorită și Meera ieșind din casa acum goală, plecand.

ALEXIA CĂLIN

ALEXIA CĂLIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: