DAIANA: Jurnalul ascuns

Cum filmele de genul dramă romantică sunt cele pe care le prefer, în 6 iunie am dat de unul ce mi-a schimbat concepția despre viață – I Still Believe, un film american, produs de Jon Erwin, Andrew Erwin și Kevin Downes.

Acest film ne arată că dragostea adevărată chiar există, însă ceea ce e mai greu e să o găsești. Este o poveste de dragoste inspirată de o idilă adevărată, având ca protagoniști pe Jeremy Camp și Melissa Henning.

Jeremy era un compozitor de melodii creștine, acesta își părăsește casa din Indiana, inclusiv pe părinții și fratele său, pentru a studia la colegiul creștin din California. În timpul unui concert, desfășurat cu ajutorul idolului său, Jean-Luc, acesta o întâlnește pe Melissa. Este dragoste la prima vedere, iar după multe insistențe Jeremy reușește să o convingă pe Melissa că dragostea lor ține de destin și că Dumnezeu îi vrea împreună.

Întorsătură neașteptată

Când Melissa este diagnosticată cu cancer ovarian, viața lor este complet data peste cap, însă acest aspect nu îl face pe Jeremy să renunțe la ea, ci din contră, îi este alături în orice, face concerte dedicate ei, unde împreună cu publicul se roagă lui Dumnezeu pentru iubita sa. Deși stătea nemâncat zile la rând, rămânea alături de Melissa, pe patul de spital, zi și noapte.

Cum a schimbat-o boala?

În urma diagnosticului, au apărut și manifestări specifice, Melissa a început să-și piardă din putere, părul a început să-i cadă, lucru ce a făcut-o să și-l taie de tot, iar încrederea în sine a început să dispară. Jeremy avea încă speranțe, iar în urma acestora el a cerut-o pe Melissa în căsătorie, chiar dacă știa că sunt mari șanse să moară.

Miracolul poveștii

După multe săptămâni de suferință, Melissa avea să facă o operație, însă pe patul de operație, doctorul a oprit toate aparatele. Toți s-au întrebat de ce, iar acesta a exclamat: „Cancerul a dispărut”, toți au fost șocați, nu înțelegeau ce se întâmplă, însă cu adevărat boala ei a dispărut.

Sursă foto: arhiva personală Diana Popuș

După miracol

Deși nu le venea să creadă, Melissa și Jeremy au hotărât să își oficializeze căsătoria, iar după 6 luni de la miracol, cei doi au devenit soț și soție. Fericirea nu a durat mult, deoarece în luna de miere  simptomele au reapărut. De data aceasta, nu a mai putut fi salvată, iar aceasta a murit.

După moartea acesteia, Jeremy s-a întors la familia sa, acesta lăsându-se de cântat și alegând să își distrugă chitara, însă înăuntrul ei a găsit pagini din jurnalul Melissei scrise pentru el. Acest lucru i-a dat motivația de a scrie din nou melodii și după un timp a ținut un nou concert în memoria iubitei sale.

DIANA POPUȘ

DIANA POPUȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: