ELIZA & RĂZVAN: Pentru încă o finală jucată acasă

Marți, 15 iunie, am avut ocazia să asistăm la primul meci de baschet organizat în Sala Antonio Alexe din Oradea, după o perioadă lungă de timp fără spectatori.

Meciul a avut loc între echipele CSM CSU Oradea și BT Cluj-Napoca, ambele fiind în lotul național, însă CSM Oradea a inclus mai mulți juniori în lotul lărgit al echipei.

Foto: Eliza Moț

Lotul este format din: Enzo Vescan Tudor Fometescu, Edward Petrescu, Nikola Markovic, Aaron Broussard, Vlad Rares Marinau, Stephen Holt, Garlon Green, Ramone Moore, Giordan Watson Arturas Valeika, Bogdan Nicolescu, Cătălin Baciu, Dragan Zekovic alaturi de antrenorul acestora, Cristian Achim.

Pe toata durata meciului CSM Oradea a condus, la final scorul fiind 75 la 71.

Prin acest meci, CSM Oradea s-a salvat pe teren propriu, in al treilea meci din cele cinci programate, în finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://eventbook.ro/hall/arena-antonio-alexe-oradea  cu prețul de 15 lei.

Având în vedere condițiile pandemiei, numărul maxim de spectatori este de 2500 de persoane.

În legătură cu normele de sigurantă, copiii vor fi testați gratuit în curtea arenei de la ora 16:00 și vor intra la meci pe baza dovezii de testare negativa.

Tot în curtea arenei va fi montat un cort pentru cei care vor dori să se vaccineze pentru a intra la meci, iar cei vaccinați vor intra pe baza actului de identitate, acesta fiind scanat și verificat. Purtarea măștii va fi obligatorie pe tot parcursul meciului.

Foto: Eliza Moț

O ultimă impresie ar fi că CSM Oradea ar trebui să mai lucreze pe partea defensivă, iar jucătorii să încerce să se rotească mai mult.

Este prima finalistă a ligii naționale, după ce a învins în a treia partidă din cinci programate pe BCMU Pitești.

ELIZA MOȚ, RĂZVAN BĂRBĂNȚAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: